Home » OVER MIJ

Over mij

Ik ben Stephanie van Elven, 33 jaar. Ik hou van dingen regelen en overzicht creëren, met oog voor detail. Daarnaast ben ik flexibel en ik denk graag proactief met je mee. Ook spreek ik meerdere talen (Nederlands & Engels: vloeiend, Spaans: goed, Frans: basis). 

In combinatie met mijn ervaring, maakt mij dat de ideale Virtual Assistant voor jouw (internationale) onderneming. Een VA die jouw Administratieve en/of Online werkzaamheden uit handen neemt, waardoor je onderneming beter loopt, beter georganiseerd is en kan groeien.

VA Van Elven Over mij
VA van elven

Ervaring

Ik heb International Business and Languages en Communicatiewetenschap gestudeerd en een éénjarige opleiding Human Resource Management afgerond. Ook heb ik bij diverse bedrijven ervaring opgedaan. Zo werkte ik bij Hanergy Holding Europe als HR & Administrative Supervisor. Dit kantoor op de Amsterdamse Zuidas vormde het kleine, maar zeer snel groeiende Europese hoofdkantoor van het Chinese multinationale bedrijf, Hanergy Holding Group, actief in duurzame energie. In deze internationale functie heb ik de HR en Office afdeling opgezet en was ik verantwoordelijk voor HR, Office Management en het ondersteunen van de CEO. 

Als VA heb ik ook ervaring met administratieve en online werkzaamheden van kleinere ondernemingen. Voor een uitgebreid overzicht van mijn ervaring en vaardigheden, kunt u het beste een kijkje nemen op mijn LinkedIn pagina.

Persoonlijk

Hoewel ik altijd met veel plezier in het bedrijfsleven heb gewerkt, is het werken als VA op mijn lijf geschreven. Als Virtual Assistant kan ik mijn carrière momenteel perfect combineren met het moederschap. De vrijheid en de flexibiliteit zorgen ervoor dat ik mezelf kan blijven uitdagen op professioneel gebied én een leuke moeder kan zijn. En dat ik met alles wat ik doe 100% kan geven.

Daarnaast hou ik van reizen, lezen, yoga, hardlopen en ben ik momenteel bezig om mijn vaardigheden te ontwikkelen op het gebied van grafische vormgeving.

VA Van Elven Over Mij